Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Ki nyer vasárnap? |
Vettel |
|
25% |
[ 4 ] |
Button |
|
12% |
[ 2 ] |
Webber |
|
6% |
[ 1 ] |
Alonso |
|
12% |
[ 2 ] |
Hamilton |
|
12% |
[ 2 ] |
Rosberg |
|
12% |
[ 2 ] |
más |
|
18% |
[ 3 ] |
|
Összes szavazat : 16 |
|
Szerző |
Üzenet |
david0214 mezei user
Csatlakozott: 2009.06.05. Péntek 10:57 Hozzászólások: 775 Tartózkodási hely: ismeretlen
|
Elküldve: 2011.05.27. 05:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Hamilton DRS NÉLKÜL ment 2. időt. Nem rossz! _________________ Nézd meg a honlapom és a modom.Köszi!
Lewis Hamilton a király!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jacques Villeneuve BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2008.08.24. Vasárnap 17:17 Hozzászólások: 1919 Tartózkodási hely: Magyarország-Németország
|
Elküldve: 2011.05.26. 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Monacói Nagydíj: Második szabadedzés végeredménye.
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2008.08.24. Vasárnap 17:17 Hozzászólások: 1919 Tartózkodási hely: Magyarország-Németország
|
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2011.05.26. 17:52 Hozzászólás témája: |
|
|
CsaB írta: | Jacques Villeneuve írta: | CsaB beregisztrálsz a F1 hivatalos honlapjára íme:
http://www.formula1.com/default.html
Aztán a menü-nél van egy ilyen hogy Live Timing oda klikk,bejelentkezel majd alul ki tudod váltasztani milyen ablakba szeretnéd nézni a Live Timinget.
S mikor vége a szabad edzésnek egy sima képlopóval le mentem a képet. Adott esetbe én a Snagit nevű programot használom. |
Jaa és a köszönetet nem felejtem !
KÖSZIIII !! |
Nincs mit!  _________________
Jacques Villeneuve
    |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
Csatlakozott: 2009.05.09. Szombat 17:02 Hozzászólások: 825 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: 2011.05.26. 12:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Jacques Villeneuve írta: | CsaB beregisztrálsz a F1 hivatalos honlapjára íme:
Aztán a menü-nél van egy ilyen hogy Live Timing oda klikk,bejelentkezel majd alul ki tudod váltasztani milyen ablakba szeretnéd nézni a Live Timinget.
S mikor vége a szabad edzésnek egy sima képlopóval le mentem a képet. Adott esetbe én a Snagit nevű programot használom. |
Jaa és a köszönetet nem felejtem !
KÖSZIIII !! _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
[img]http://[/img]
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
Csatlakozott: 2009.05.09. Szombat 17:02 Hozzászólások: 825 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: 2011.05.26. 12:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Jacques Villeneuve írta: | CsaB beregisztrálsz a F1 hivatalos honlapjára íme:
Minek a képlopó ???
Sima PrintScreen azt csók. Utánna paint vagy gazdagéknál PhotoShop CTRL+V és már kész is.  _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2011.05.26. 11:37 Hozzászólás témája: |
|
|
CsaB beregisztrálsz a F1 hivatalos honlapjára íme:
S mikor vége a szabad edzésnek egy sima képlopóval le mentem a képet. Adott esetbe én a Snagit nevű programot használom. _________________
Jacques Villeneuve
    |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zlatan BFL Ligaversenyző
Csatlakozott: 2008.04.17. Csütörtök 17:01 Hozzászólások: 501 Tartózkodási hely: Újkígyós
|
Elküldve: 2011.05.26. 10:37 Hozzászólás témája: |
|
|
ugyan sok mindent nem lehet levonni a szabadedzésekből, de éledezik Massa alatt a Ferrari? _________________ VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNA!!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
|
Elküldve: 2011.05.26. 10:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Jacques Villeneuve írta: | Monacói Nagydíj: Első szabadedzés végeredménye.
 |
Honnan szeded ezeket a képeket ? _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2011.05.26. 10:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Monacói Nagydíj: Első szabadedzés végeredménye.
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2011.05.25. 13:01 Hozzászólás témája: |
|
|
vulkánkitörés Monaco ban:
 _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz27 BFL Ligaversenyző

Csatlakozott: 2008.01.24. Csütörtök 11:02 Hozzászólások: 965 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011.05.23. 19:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Kód: | márpedig amelyik pályán a mostani szabályozással sem lehet izgi futamot rendezni, az már tényleg mehet a kukába... |
Barcelona már réges-régen a múlté kéne hogy legyen.....
 _________________ "Hinned kell, hogy sikerülni fog. Hinned kell a győzelemben!" / Ayrton Senna / |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabesz27 BFL Ligaversenyző

Csatlakozott: 2008.01.24. Csütörtök 11:02 Hozzászólások: 965 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011.05.23. 19:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Kód: | a HRT győzelemre tör |
 _________________ "Hinned kell, hogy sikerülni fog. Hinned kell a győzelemben!" / Ayrton Senna / |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2011.05.23. 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc írta: | egyébként mostanra már egyértelműen hozza a várt fellendülést a gumi, DRS, KERS trió, de ez is a köv futamon fog végleg eldőlni, mert Barcelonában legendásan unalmas és eseménytelen futamok szoktak lenni, ha ott sikerül izgivé varázsolni akkor bárhol |
jobb lett mint szokott lenni, voltak azért akciók meg meleg pillanatok, de azért nem volt az igazi, márpedig amelyik pályán a mostani szabályozással sem lehet izgi futamot rendezni, az már tényleg mehet a kukába... _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.05.23. 09:23 Hozzászólás témája: |
|
|
a HRT győzelemre tör:
Idézet: | Tény, hogy nagyon sok illegális autó van a mezőnyben. Ezt Charlie is megerősítette, és nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezen a véleményen vagyunk. Amennyiben a Monacói Nagydíjig nem történik változtatás a versenygépeken, óvni fogunk. |
_________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pipko BFL Ligaversenyző
|
Elküldve: 2011.05.23. 07:35 Hozzászólás témája: |
|
|
david0214 írta: | Hivatalos: Nem kap büntetést Hamilton, Button, Webber és Algersuari.
(Nincs itt semmi, nem kell kijelölni! ->Csak vicc! SAJNA!)
Vettel gyorsan hajtott a boxban, ezért 5 mp-es büntetést kapott. Hamilton nyerte a Spanyol Nagydíjat!
Jelenlegi állás:
Vettel 111
Hamilton 84
Webber 67
Button 61 |
Mi ez a kacsa?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
david0214 mezei user
Csatlakozott: 2009.06.05. Péntek 10:57 Hozzászólások: 775 Tartózkodási hely: ismeretlen
|
Elküldve: 2011.05.22. 16:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Hivatalos: Nem kap büntetést Hamilton, Button, Webber és Algersuari.
(Nincs itt semmi, nem kell kijelölni! ->Csak vicc! SAJNA!)
Vettel gyorsan hajtott a boxban, ezért 5 mp-es büntetést kapott. Hamilton nyerte a Spanyol Nagydíjat!
Jelenlegi állás:
Vettel 111
Hamilton 84
Webber 67
Button 61 _________________ Nézd meg a honlapom és a modom.Köszi!
|
Vissza az elejére |
|
 |
david0214 mezei user
|
Elküldve: 2011.05.22. 16:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc írta: | a klasszikus 25 mps büntivel se módosulna a végeredmény:
Idézet: | A Spanyol Nagydíjat követően a Nemzetközi Automobil Szövetség bejelentette, hogy vizsgálatot indít Lewis Hamilton, Jenson Button és Mark Webber ellen, mivel a feltételezések szerint túl gyorsan haladtak azon a pályaszakaszon, ahol sárga zászlókat lengettek. Az RTL értesülései szerint még a délután folyamán döntenek az esetleges büntetésről. |
|
csak 20. _________________ Nézd meg a honlapom és a modom.Köszi!
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nico Rosberg BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2009.11.03. Kedd 17:07 Hozzászólások: 1044 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2011.05.22. 16:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Ugyan azon a taktikán még mindig nem lehet előzni, mint eddig se lehetett  _________________ A fékerő legyen veletek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.05.22. 15:25 Hozzászólás témája: |
|
|
a klasszikus 25 mps büntivel se módosulna a végeredmény:
Idézet: | A Spanyol Nagydíjat követően a Nemzetközi Automobil Szövetség bejelentette, hogy vizsgálatot indít Lewis Hamilton, Jenson Button és Mark Webber ellen, mivel a feltételezések szerint túl gyorsan haladtak azon a pályaszakaszon, ahol sárga zászlókat lengettek. Az RTL értesülései szerint még a délután folyamán döntenek az esetleges büntetésről. |
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|