Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Ki nyer vasárnap? |
Vettel |
|
25% |
[ 4 ] |
Button |
|
12% |
[ 2 ] |
Webber |
|
6% |
[ 1 ] |
Alonso |
|
12% |
[ 2 ] |
Hamilton |
|
12% |
[ 2 ] |
Rosberg |
|
12% |
[ 2 ] |
más |
|
18% |
[ 3 ] |
|
Összes szavazat : 16 |
|
Szerző |
Üzenet |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2011.06.20. 21:54 Hozzászólás témája: |
|
|
7 éve történt:
http://www.youtube.com/watch?v=9mAqYL141fU _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
Csatlakozott: 2009.05.09. Szombat 17:02 Hozzászólások: 825 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: 2011.06.17. 14:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc írta: | a Red Bull időmérős méregfogát már lehet Valenciában kihúzzák, azt tervezik már ott tilos lesz állítani a motorvezérlésen az időmérő és a verseny között
Kubica:
http://www.youtube.com/watch?v=HlnS0N23UVA |
Kizártnak tartom hogy ebből az állapotából ő a VB végére versenyülés képes legyen, hogy beülhessen egy teljes versenyre ! _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
[img]http://[/img]
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2011.06.17. 12:58 Hozzászólás témája: |
|
|
a Red Bull időmérős méregfogát már lehet Valenciában kihúzzák, azt tervezik már ott tilos lesz állítani a motorvezérlésen az időmérő és a verseny között
Kubica:
http://www.youtube.com/watch?v=HlnS0N23UVA _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
david0214 mezei user
Csatlakozott: 2009.06.05. Péntek 10:57 Hozzászólások: 775 Tartózkodási hely: ismeretlen
|
Elküldve: 2011.06.16. 19:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Hivatalos: A Brit Nagydíjtól kezdve nem lehet használni a fújt diffúzorokat. Ez azt jelenti, hogy a jövőhéten Valenciában még használhatóak lesznek. _________________ Nézd meg a honlapom és a modom.Köszi!
Lewis Hamilton a király!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
david0214 mezei user
Csatlakozott: 2009.06.05. Péntek 10:57 Hozzászólások: 775 Tartózkodási hely: ismeretlen
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.13. 10:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Hamilton és Alonso szerint is versenybaleset volt a Button elleni ütközet, ennyit erről _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.13. 09:57 Hozzászólás témája: |
|
|
sztem Alonso is felvette volna a tempót, ne Massából induljunk ki
nincs bünti
a Red Bullt már most szorongatják, nemsokára lehet eltűnik a fő előnyük is Newey legalábbis utalt rá, szal a szezon hátralévő része mindenképp izgi és sokszínű lehet, kérdés hogy Vettel adott esetben be tudja e úgy osztani az előnyét mint 2009ben Button
ja és a hétvége tanulsága: Vettel sem érinthetetlen, csak elég közel kell lenni hozzá hogy megérinthesd, ugyanez volt Schumacherrel is annó, amíg verhetetlen volt az autója addig nem volt nehéz dolga, de mikor szoros volt a csata már mindjárt nem volt akkora király
amúgy ha nem láttam volna a versenyt, és másnap valaki nekem szegezi a "káoszfutam volt, ki nyert?" találós kérdést, sztem nem csak én vágtam volna rá Button nevét, aki most már tényleg nem mossa le magáról a káoszkirály nevet  _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hdavid mezei user

|
Elküldve: 2011.06.13. 09:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen ezért Világbajnok Button! Az új Hamilton...
Lewis meg nagyon szét van esve - ahogy azt Birkuc is írta- nem tudom mi van vele, lehet megint magánéleti gondok.
Azért az biztató, hogy Jensen-nek milyen versenytempója volt.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nico Rosberg BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2009.11.03. Kedd 17:07 Hozzászólások: 1044 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2011.06.13. 07:51 Hozzászólás témája: |
|
|
david0214 írta: | Innentől kezdve, egyértelműen látszik, hogy az FIA korrupt, és Hamiltonnal szemben diszkriminációt alkalmaznak. Mindkét eset, ha nem is pontosan, de hasonlított a 2 héttel ezelőtti monacói futamon történtekre. Ott Hamilton mind a 2 esetért büntetéset kapott. Most Button megcsinálta őket ugyan úgy, és semmit sem kapott érte. Hát gratulálok FIA, ismét bebizonyítottad, hogy egy korrupt és csaló társaság vagy!
Mindenesetre az felettébb érdekes, hogy eddig csak a McLaren-ek tudják felvenni a tempót a versenyen a Red Bull-al és legyőzni őket. |
Háttal nézed a TV-t? _________________ A fékerő legyen veletek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
david0214 mezei user
|
Elküldve: 2011.06.13. 06:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Innentől kezdve, egyértelműen látszik, hogy az FIA korrupt, és Hamiltonnal szemben diszkriminációt alkalmaznak. Mindkét eset, ha nem is pontosan, de hasonlított a 2 héttel ezelőtti monacói futamon történtekre. Ott Hamilton mind a 2 esetért büntetéset kapott. Most Button megcsinálta őket ugyan úgy, és semmit sem kapott érte. Hát gratulálok FIA, ismét bebizonyítottad, hogy egy korrupt és csaló társaság vagy!
Mindenesetre az felettébb érdekes, hogy eddig csak a McLaren-ek tudják felvenni a tempót a versenyen a Red Bull-al és legyőzni őket. _________________ Nézd meg a honlapom és a modom.Köszi!
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.12. 23:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Button:
Idézet: | Az elején összeütköztem a csapattársammal – sajnos nem láttam őt a tükörben, különben nem szorítottam volna le. Már bocsánatot is kértem tőle. Mindketten úgy gondoljuk, hogy ez egy versenybaleset volt. |
DNF1 :
 _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.12. 22:29 Hozzászólás témája: |
|
|
majd Hamilton mondja, biztos neki se hiszed el
egyébként Button ma úgy ment mint Hamilton, lehet hogy a nagyszünetben átoperálták őket mint az Ál/arc című filmben
és akkor ezzel megdőlt egy majdnem pontosan 60 éves rekord (1951 USA GP, Indianapolis - 3:58:37.050 Wallard /Kurtis/), az új csúcs: 2011 CAN GP, Montreal - 4:04:39.537 Button /McLaren/
végülis megérte várni a versenyre, a Hamilton eset főleg Lewis hibája véleményem szerint, az Alonso féle ütközés pedig leginkább versenybalesetnek tűnik, ráadásul ne feledjük hogy Hamilton ugyanazt csinálta Webberrel a rajtnál, és nem kapott büntetést... _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
david0214 mezei user
|
Elküldve: 2011.06.12. 22:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc írta: | Hamilton szét van esve, 2007ben hülyeségeket csinált, 2009ben már rutint mutogatott, de most visszafejlődött az elejére, ha valaki beteszi a kezét a krokodil szájába attól még nem a kroki a hibás, Button végig balra húzott, Hamilton pontosan látta ezt, de még a füvön is előzni akart... |
Nekem azt ne mond, hogy nem látta a tükörben Hamiltont. Ha most nem kap semmit Button, akkor tényleg Hamilton ellen van az idén az FIA.
Másrészről szép volt Button, higgadt maradt az utolsó kanyarig, Vettel nem. Viszont, ezt is Vettel nyerte. Szal 7 futamból 6. Majd holnap meglátjátok, Button min. kap egy 20 mp-t. Tavaly ugyan ez volt a hungaroringen Schumi (aki ma mellesleg fantasztikusat ment) és Barrichello között. Ott Barrichello megúszta, és Schumi +10 rajthelyet kapott a kövi futamra. Na itt viszont összejött a falrakenés. Ez már nem +10 rajthely, hanem legalább egy +20 mp. _________________ Nézd meg a honlapom és a modom.Köszi!
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jacques Villeneuve BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2008.08.24. Vasárnap 17:17 Hozzászólások: 1919 Tartózkodási hely: Magyarország-Németország
|
Elküldve: 2011.06.12. 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Kautikus Kanadai nagydíj végeredeménye:
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.12. 19:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Hamilton szét van esve, 2007ben hülyeségeket csinált, 2009ben már rutint mutogatott, de most visszafejlődött az elejére, ha valaki beteszi a kezét a krokodil szájába attól még nem a kroki a hibás, Button végig balra húzott, Hamilton pontosan látta ezt, de még a füvön is előzni akart... _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.12. 17:09 Hozzászólás témája: |
|
|
elvileg nem nagy mennyiség, és az sem biztos hogy folyamatos lesz, minden esetre lehet készülni az idei első nedves futamára, no meg a Pirelli is debütál ilyen téren _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
Csatlakozott: 2009.05.09. Szombat 17:02 Hozzászólások: 825 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: 2011.06.12. 17:08 Hozzászólás témája: |
|
|
A pályán már esik az eső jelenleg 18:16kor !
Élőképet néztem és ott esett ! _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
[img]http://[/img]
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.12. 12:43 Hozzászólás témája: |
|
|
ma könnyedén lehet bárki világbajnok, csak a megfelelő helyen falhoz kell csapni az autót _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.12. 10:52 Hozzászólás témája: |
|
|
60% hogy eső mossa a versenyt, de hogy nem ússzák meg a nedves talajt az szinte biztos, ez egyben azt jelenti hogy elmarad a dupla DRS debütálás
Silverstone ban már nem lehet használni a kipufogógáz aerodinamikát, illetve teljes gázadásnál év végéig még igen, Newey szerint ez alaposan belenyúlhat az erőviszonyokba _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hdavid mezei user

|
Elküldve: 2011.06.12. 09:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Hivatalos: Brit Nagydíjon már nem lehet majd használni a fújt diffit!  |
|