Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Ki nyer vasárnap? |
Vettel |
|
25% |
[ 4 ] |
Button |
|
12% |
[ 2 ] |
Webber |
|
6% |
[ 1 ] |
Alonso |
|
12% |
[ 2 ] |
Hamilton |
|
12% |
[ 2 ] |
Rosberg |
|
12% |
[ 2 ] |
más |
|
18% |
[ 3 ] |
|
Összes szavazat : 16 |
|
Szerző |
Üzenet |
Gabesz27 BFL Ligaversenyző

Csatlakozott: 2008.01.24. Csütörtök 11:02 Hozzászólások: 965 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zlatan BFL Ligaversenyző
Csatlakozott: 2008.04.17. Csütörtök 17:01 Hozzászólások: 501 Tartózkodási hely: Újkígyós
|
Elküldve: 2011.07.10. 12:26 Hozzászólás témája: |
|
|
1. Webber
2. Alonso
3. Vettel
4 Massa _________________ VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNA!!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nico Rosberg BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2009.11.03. Kedd 17:07 Hozzászólások: 1044 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2011.07.10. 10:14 Hozzászólás témája: |
|
|
hdavid írta: | Miden marad régiben! Az FIA segget csinált a szájából! |
Ezt mondtam én is, Németországig eltolták a bevezetést. _________________ A fékerő legyen veletek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hdavid mezei user

|
Elküldve: 2011.07.10. 10:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Miden marad régiben! Az FIA segget csinált a szájából! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2009.11.03. Kedd 17:07 Hozzászólások: 1044 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2011.07.09. 20:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor sem a valósak viszonyok, a pálya gyorsult, míg meg nem jött az eső. Koba volt kint a legjobb időben _________________ A fékerő legyen veletek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2011.07.09. 17:58 Hozzászólás témája: |
|
|
van tiltás, csak a Renault csapatok úgy jöttek ide hogy mindkét verzióra fel vannak készülve, míg a többiek otthon hagyták a trükköket...
Alonso:
Idézet: | Az, hogy itt Silverstone-ban – egy olyan pályán, ami általában nem nekünk kedvez a vonalvezetést és a karakterisztikát illetően – egy tizeden belül vagyunk a pole-hoz képest, nagyszerű a számunkra. Minden új elem, amit idehoztunk, remekül működik |
Whiting:
Idézet: | a Mercedes csapatok az engedmény(továbbra is több benzint fecskendezhetnek be) ellenére sem lesznek előnyben, ugyanis a német gyártó (és a Cosworth) nem a fojtószelepen keresztül irányítja a gázáramlást, hanem egy (hengeres) tolattyún keresztül. Ezzel a technikával a levegő áteresztése százalékosan pontosan megfelel a nyílásra vonatkozó korlátozó szabályokkal. |
a Red Bull szerencséje hogy mivel az élcsapatok közül csak a Ferrari nem veszített sokat, a többi csapat is melléjük állhat... _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2011.07.09. 17:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Nincs tiltás. A sorrend a taktikának köszönhető, ki mikor ment ki... _________________ A fékerő legyen veletek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2011.07.09. 16:40 Hozzászólás témája: |
|
|
no hát akkor ahogy jósoltam, visszatértünk a téli tesztekhez, úgy tűnik idén a fő fejlesztési vonal mindenkinél a kipufogógázok voltak, igaz joggal mert tényleg sok benne a potenciál
a Williams feltört mint a talajvíz, a Renault és a Mercedes visszaszürkült, a McLaren kútba esett, az RB anélkül is eldöcög valahogy, a Ferrari pedig visszakerült az élre, igen oda, mert egy full aero RB pályán 1 tizedre lenni időmérőn a bikáktól az már simán az, a szezon második felében Alonsot kell majd legyőzni ahogy azt már a télen is várták az évtől, a kékek viszont tavallyal ellentétben idén elég előnyt szedtek össze, sőt többet is a soknál, szal csak be kell Buttonözni...kérdés hogy az RB-R valóban csak blöffölt e amikor megbízhatóságra hivatkozott _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zlatan BFL Ligaversenyző
Csatlakozott: 2008.04.17. Csütörtök 17:01 Hozzászólások: 501 Tartózkodási hely: Újkígyós
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.26. 21:36 Hozzászólás témája: |
|
|
senki sem esett ki, 24 célbaérő pedig még amúgy sem volt soha
Alonso és Hamilton egyaránt lemondott a bajnoki címről, de míg előbbi javulást vár, utóbbi szerint a McLaren lesz a gázos szabály legnagyobb vesztese...ezzel sajnos valóban beigazolódna amit korábban írtam, hogy a téli tesztek erőviszonyai térnek vissza nagyjából _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jacques Villeneuve BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2008.08.24. Vasárnap 17:17 Hozzászólások: 1919 Tartózkodási hely: Magyarország-Németország
|
Elküldve: 2011.06.26. 14:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Valenciai Futam végeredménye:
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
Csatlakozott: 2009.05.09. Szombat 17:02 Hozzászólások: 825 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: 2011.06.26. 09:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc írta: | úgy tűnik egyelőre inkább a Mercedes és a Renault veszített a motorvezérléses cuccal, mondjuk én továbbra is azt mondom hogy Hockenheimben látjuk először az új valós erőviszonyokat |
A motorvezérlés beszüntetése látványosat rontott a Red Bull időmérő teljesítményén a top 5 pilóta 6 tizeden belül van ha jól számoltam ! _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
[img]http://[/img]
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.25. 14:49 Hozzászólás témája: |
|
|
úgy tűnik egyelőre inkább a Mercedes és a Renault veszített a motorvezérléses cuccal, mondjuk én továbbra is azt mondom hogy Hockenheimben látjuk először az új valós erőviszonyokat _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
david0214 mezei user
Csatlakozott: 2009.06.05. Péntek 10:57 Hozzászólások: 775 Tartózkodási hely: ismeretlen
|
Elküldve: 2011.06.25. 14:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Még jó, hogy ez nem Raikkönen. De nem baj. _________________ Nézd meg a honlapom és a modom.Köszi!
Lewis Hamilton a király!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jacques Villeneuve BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2008.08.24. Vasárnap 17:17 Hozzászólások: 1919 Tartózkodási hely: Magyarország-Németország
|
Elküldve: 2011.06.25. 14:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Valencia Időmérő végeredménye:
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.24. 11:27 Hozzászólás témája: |
|
|
látogasson meg téged a Raikkönen! :
http://www.youtube.com/watch?v=8E164vdn__Y _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.22. 18:00 Hozzászólás témája: |
|
|
kanadában is így volt, gyakorlatilag 1 DRS zóna van, csak 2 egyenest is kapsz hogy kihasználd...a vicces hogy aki előz az elsőben, utána is használhatja, miközben a másik nemhogy visszatámadni nem tud, de emiatt jól le is marad _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2011.06.22. 17:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc írta: |
|
Azt hittem hogy a pálya két különböző pontján lesz (híd után, cél egyenes) _________________ A fékerő legyen veletek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.22. 17:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Vettel mindenképp rácseszne ha elszállnának az időmérős előnyök, mert továbbra sem jellemző hogy előzésekkel megharcolna a győzelmeiért...
Newey elvitt mindenkit az erdőbe azzal hogy aero király lévén az aero alkatrészeit tanulmányozták a riválisok, közbe meg úgy néz ki a motorban van a kutya elásva, és ez utólag magyarázná azt is miért volt/van annyi műszaki hibájuk és KERS gondjuk, miközben a gyári Renault csapatnak meg nincsen...persze ők nyomatják a kamudumát hogy csak szimplán elkurták meg nem foglalkoztak vele eleget blablabla, pedig közben csak azon egyensúlyoznak hogy mennyit fogjanak vissza a trükkből hogy a problémák eltűnjenek, de az előny azért ne nagyon, nem lepne meg ha az új szabályokkal hirtelen csak átlagos topautó lenne a Red Bull, és emellett a műszaki problémáik is rejtélyes módon elpárolognának
emlékeztek még a téli tesztelés erőviszonyaira? mert valami hasonlóra kell számítani, ott ugyanis még nem trükköztek a gázokkal, sztem a Williams ugrik előre a legnagyobbat, pontosabban a többiek süllyednek melléjük/mögéjük, az elitből meg a Ferrari nyerhet leginkább az ügyön
emlékeztek még hogy a szezon elején a McLaren a szezon startnál milyen lassú volt, aztán hirtelen mennyit javult? na kb az fog történni most is pár csapattal, csak persze visszafelé... _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2011.06.21. 11:43 Hozzászólás témája: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XwADhykcb6I _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|