Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2012.04.23. 14:01 Hozzászólás témája: |
|
|
gondolom változó időjárást beállítani a szervernek, bár emlékeim szerint a fix naposnál is szokott emelkedni egy keveset közben _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
Csatlakozott: 2009.05.09. Szombat 17:02 Hozzászólások: 825 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: 2012.04.23. 12:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc a játékban hogy lehet azt belőni hogy a Multiplayer módban az aszfalt és a környezet hőmérséklete a valósághoz hasonlóan emelkedjen ? mint pl a sima verseny vagy vb módban. _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
[img]http://[/img]
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

Csatlakozott: 2007.10.20. Szombat 10:37 Hozzászólások: 6017 Tartózkodási hely: Birkuc F1 Liga
|
Elküldve: 2012.04.15. 07:43 Hozzászólás témája: |
|
|
egyszerű DOS  _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zlatan BFL Ligaversenyző
Csatlakozott: 2008.04.17. Csütörtök 17:01 Hozzászólások: 501 Tartózkodási hely: Újkígyós
|
Elküldve: 2012.04.14. 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc, azt szeretném kérdezni, hogy az F1 TBS-be hogyan csináltad azokat a Windows kötegfájlokat, melyekkel a Drivers fájlok cserélgethetőek? Le tudnád írni a menetét, ha nem bonyolult? Köszi! _________________ VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNA!!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
Csatlakozott: 2009.05.09. Szombat 17:02 Hozzászólások: 825 Tartózkodási hely: Esztergom
|
Elküldve: 2012.04.09. 22:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Na teljesen jól működik a játék most a 2. telepítésre azonban lenne pár apró kérdésem.
1. Mi okozhatja ezt a problémát ? egy fekete négyzet van az autó körül minden külső kamera nézetben egyedül az orkúp és a cockpit nézetben nem látszik:
http://imagerz.com/QFdDX1QMAwM
2. a kijelző miért nem mutatja a sérüléseket, időkülönbségeket, hőmérsékleteket ?
3. Ha a "F1 Challenge LITE" mappájába berakom az iConfig mappát az abban található dolgok működnek ebben is ?
4. Melyik fájl határozza meg az autók közös fizikáját ? _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
|
Elküldve: 2012.04.09. 20:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Jacques Villeneuve írta: | CsaB írta: | http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_GA_2011
Birkuc ezt a modot hogy lehetne bepaszírozni a játékodba ? a TBSbe? mert elméletileg ez egy kiegészítő csomag az alap játékhoz és a TBS is az ha jól rémlik, mindent sikerült megoldanom a pályákat is látná egyetlen bibi amikor a pálya betölt kidob a játék exe hibával. Tudsz rá megoldást ? |
Szia Csab!
Az alap 99-02-es Ch-ra rakod fel és felül írod amire írja, uttána simán indul. Kipróbáltam nálam müxik. |
köszönöm igen próbáltam azt is de az újabbik változat beállítás szempontjából jobban tetszik, professzionálisabb
Birkuc írta: | a LITE al is meglehet próbálni |
köszönöm B azt is próbáltam de valamiért a setupokat nem tölti be a váltó vonala egy egyenes és mínuszba mutat, nem lehet sebességbe tenni, különben ha azt meg tudnám javítani akkor jó is lenne _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2012.04.09. 20:10 Hozzászólás témája: |
|
|
a LITE al is meglehet próbálni _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jacques Villeneuve BFL Kisvilágbajnok

Csatlakozott: 2008.08.24. Vasárnap 17:17 Hozzászólások: 1919 Tartózkodási hely: Magyarország-Németország
|
Elküldve: 2012.04.09. 19:26 Hozzászólás témája: |
|
|
CsaB írta: | http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_GA_2011
Birkuc ezt a modot hogy lehetne bepaszírozni a játékodba ? a TBSbe? mert elméletileg ez egy kiegészítő csomag az alap játékhoz és a TBS is az ha jól rémlik, mindent sikerült megoldanom a pályákat is látná egyetlen bibi amikor a pálya betölt kidob a játék exe hibával. Tudsz rá megoldást ? |
Szia Csab!
Az alap 99-02-es Ch-ra rakod fel és felül írod amire írja, uttána simán indul. Kipróbáltam nálam müxik. _________________
Jacques Villeneuve
    |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
|
Elküldve: 2012.04.09. 17:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc írta: | talán akkor az eredeti EXE vel kéne próbálkozni |
ami mit is jelent ? kell egy eredeti exe nekem és azt beraknom ? vagy ..
Abból a verzióból amiből neked van a 2006-2010 abból van Lite kiadás ? vagy kiadásod ? _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2012.04.09. 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
talán akkor az eredeti EXE vel kéne próbálkozni _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
|
Elküldve: 2012.04.09. 16:09 Hozzászólás témája: |
|
|
http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_GA_2011
Birkuc ezt a modot hogy lehetne bepaszírozni a játékodba ? a TBSbe? mert elméletileg ez egy kiegészítő csomag az alap játékhoz és a TBS is az ha jól rémlik, mindent sikerült megoldanom a pályákat is látná egyetlen bibi amikor a pálya betölt kidob a játék exe hibával. Tudsz rá megoldást ? _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Ricse0970 mezei user
|
Elküldve: 2012.04.07. 05:36 Hozzászólás témája: Szeretném a segítségetek kérni |
|
|
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert sajnos adódott egy kis problémám...
Letöltöttem az f1 1978-2008-ig játékot de amikor az 1984-es szezonnal akartam játszani egyszerűen visszadobott a Windows-ba és kiírta, hogy csak 99-02-es idényben tudok játszani...
Szóval, vagy valamit be kellene állítanom, vagy nem az a progi jött le amit szerettem volna...
Nagy Mansell hívő vagyok, és nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni... tényleg nagyon szeretném kipróbálni....
Az idény kezdetén kiválasztható ugyan 84, de az első pályát már be sem tölti...
Egyúttal még had kérdezzem meg, hogy régebbi versenyek nem lesznek készítve, vagy esetleg nem elérhetők valahol? Szóval a küllős Bugattira stb. ilyenekre gondolok...
Ha esetleg van gondoljatok rám legyetek oly arkangyalok!
Előre is köszönöm mindenkinek aki segíteni tud!
Végül, de nem utolsó sorban: Kellemes Húsvéti ünnepeket Mindenkinek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
smiley-peti mezei user
|
Elküldve: 2012.03.03. 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
lenne 3 nagyon fontos kérdésem,kérlek segítsetek!
1.az F1 Seven nevű játékkal játszom mostanság,és a helyzet a következő:a 75-ös szezont tolom.A Ferrarinál Lauda autója nagyon lassú,míg csapattársáé(Regazzoni)nagyon klassz,ott van mindig elől.Próbáltam mindent,nem sikerült.Aztán átírtam Lauda nevét a .veh fájlban Andrettiéra,és utána simán ott volt elől a versenyen!
Mi lehet a baj?Ilyennel eddig nem találkoztam...
2.hasonló a szitu John Watson-nal.Csak ő nem lassan kocsikázza végig a futamot,hanem a rajt után kb 5km/h-val megy a pályán...minden szezonban ez van vele(1974-1979).Aztán a ő nevét is átírtam,és a probléma megoldódott.
3.Chris Amon,aki egyik szezonban sem tud kijönni a garázsából időmérőn...
mit tegyek?Tudom,ez egy kicsit sok,de tudom,hogy Ti tudtok segíteni!
előre is köszönöm! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zlatan BFL Ligaversenyző
Csatlakozott: 2008.04.17. Csütörtök 17:01 Hozzászólások: 501 Tartózkodási hely: Újkígyós
|
Elküldve: 2012.02.08. 21:16 Hozzászólás témája: Re: Silverstone |
|
|
K-Roy írta: | nekem 2007es modban Reanultal nagyon akad a silverstone palya (uj vonalvezetes) , mit tegyek hogy megszabaduljak ettől a kellemetlenségtől
BIRKUC 2006-2010 FINAL |
ha a 2011-es Silvertsone-ra gondolsz, az eléggé eszi a vasat:) vedd lejjebb a grafikát _________________ VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNA!!!!!!!!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
K-Roy mezei user
|
Elküldve: 2012.02.08. 20:56 Hozzászólás témája: Silverstone |
|
|
nekem 2007es modban Reanultal nagyon akad a silverstone palya (uj vonalvezetes) , mit tegyek hogy megszabaduljak ettől a kellemetlenségtől
BIRKUC 2006-2010 FINAL
---Zlatan, köszönöm a választ, megprobalom
A hozzászólás legutóbb K-Roy által 2012.02.09. 19:57-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsaB BFL VB dobogós
|
Elküldve: 2012.01.20. 12:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Birkuc lenne egy olyan kérdésem hogy a törésmodellben be lehet azt állítani valahogy hogy az autók egy X%-ig egymásba érhetnek ?
A másik amin még töröm a fejem az pedig az lenne hogy az autók fizikájában lehet e korrigálni azt hogy amikor hátulról valaki hozzáér az előtte haladóhoz az ne veszítse el szinte azonnal az autó a tapadását, azaz meg lehessen fogni az autót, mert jelenleg ugye ha valaki valaki picit meglöki az előtte haladót akkor az azonnal szinte elveszti az autó felett az uralmát és kipördül. Persze a kanyaríven ez teljesen normális azt nem mondom mármint ez a viselkedése az autónak csak itt túl drasztikus mert azért kanyarban is meg lehet fogni az autót ha valaki ügyes de most jelenleg ez nem lehetséges. _________________ Az élet egy nagy verseny ! Aki túléli az a győztes !
Best F1 BL |
|
Vissza az elejére |
|
 |
455 mezei user
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
455 mezei user
|
Elküldve: 2012.01.09. 18:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Értem,megpróbálom remélem sikerül.Még lenne két kérdésem,az egyik,hogy megtudnád csinálni ezt az aiw-ot,mivel nem megy,hiába másoltam át rfactorból,az aiw neve hockenheimring,de nem az csak arra lett építve!Íme a link: http://www.mediafire.com/?xrpc76bdw9c9wdz
A másik kérdésem meg,hogy tudnék működő ledeket tenni a kormányokra,mivel rajta vannak de nem villog!Köszi! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Birkuc JP Montoya (GOD)

|
Elküldve: 2012.01.09. 15:38 Hozzászólás témája: |
|
|
ha kibontod a MAS fájlt akkor a modeleket (MTS fájlok) rendezd méret szerint és próbáld meg hogy a legnagyobbakat (melyek nem fontosak tehát pl úttest...) törlöd az SCN -ből
másik: az eredeti pályákhoz képest tényleg max a vonalvezetés egyezik meg, az pedig kevés a kompatibilitáshoz _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
455 mezei user
|
Elküldve: 2012.01.08. 22:59 Hozzászólás témája: |
|
|
használni lehet őket,csak senki se használja  |
|